Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz Smani #43884 üzenetére

    Mitől lenne user error? Rosszul tartotta a telefont a füléhez és attól restartolt? :))

    Akárki akármit mond egyet kell, hogy értsek gfpetivel. Nincs, nem volt és nem is lesz 100%-os rom soha. Már ítam párszor, nálam is fent voltak gyári romok, nem gyári GB-k, 2-3 féle kernellel. Volt ami csodálatosan működött 1-2 hónapig, majd jött egy restart vagy sod egy tök normál helyzetben... amit előtte 2 hónapon keresztül ugyanúgy használtam minden nap. Nem csináltam mást, az app telepítgetésből is "kinőttem" már az első 6 hónap újdonsága óta, szóval a környezet sem változott. Ezek teljesen random problémák.
    Hol előjönnek, hol nem.
    Most az Infinitum 2.2 ICS van fent. Villámgyors, szinte hibátlan, imádom használni a régi belassult GB után. Hetekig semmi gond... aztán egy sod, amiből restartolni kell. Egy Maps volt nyitva... ami ezerszer nyitva szokott lenni... aztán megint 2 hétig semmi, még belassulás sem, nemhogy sod vagy restart.

    De, hogy fordított példát is mondjak: GB-kel mindig néztem a phone fc fixeket, mert kb. minden rom mellé kellett, de aztán lustaságból mégsem raktam fel, mert nem volt fc-m. Életemben talán 2-3db volt összesen. Pedig igen sokat telefonálok a munka miatt. Amíg itt a fórumon napi szintű fc-kről lehetett olvasni és mindenki ezt írta nekem nem volt, de mégsem írtam be mindenkinek, hogy user error.

    Vannak nemdeterminisztikus hibák. Ezek ilyen megbízhatóságú romok. Ennyi.

    És mindez úgy, hogy azért az 1 éves pályafutásom alatt volt az SGS-emen 10-12 romcsere, az Ace-en is vagy 7-8db... tehát azt sem lehet mondani, hogy ne foglalkoznék vele. User errort a fenti regény alapján kizárhatjuk. Egyrészt nem szokásom nekem sem félvállról venni ilyeneket, ha kell akkor utánaolvasok. Másrészt mivel minden rom működött normálisan bizonyos ideig/keretek között ez is elég bizonyíték.

    De ezt értem a gyári romokra is, nem csak az ICS-kre vagy custom GB-kre. Ill. nem is csak az SGS-re, hanem úgy általában az androidra. Galaxy Ace-en is ugyanez a szenvedés megy barátnőm telefonján sod-okkal, kimaradó/elnémuló hívásokkal, akadásokkal, lassulásokkal, restartokkal, stb... de a kollégáknál is ugyanez. SGS-en, Ace-en, HTC-ken.

    Azért ez a ráfordítás/használatósági arány elég gáz 60-80-100e Ft-os eszközöknél. Nem 2 forint. És látom a környezetemben, hogy aki nem romol, scriptel, hackel, tweakel annak még szarabb. SGS-en egy normális GPS fixe nincs olyan embernek, aki nem foglalkozik vele. Nem beszélve a többiről...

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák