Aktív témák

  • R2D20208

    addikt

    válasz lkereki #9371 üzenetére

    Én amúgy a teljesen friss romolás híve vagyok, és romfelrakás előtt is után is még a CWM- be is wipéket megcsinálom. Utánna már tényleg nem ay én "hibám" ha bármi bug van.

    Kevins ha kell, én szívesen elnézésed kérem, de ha irok valamit bármi romról( sokat tesztelek) , azt csak megosztom, bug nem bug jó nem jó . Tapasztalatokat irok, de segitek is bárkinek. Nem egy emberrel nekiálltam skypen keresztül romolni, ugy hogy odint sem tudta mi az. Bocsi, ha esetleg éjjel durvát irtam, bár tényeket, de fáradt voltam.

    Chipman ez nem a mi harcunk ez csak tényleg mind 2 - k részéről véleménymegosztás kernelekről speedmode - kontra darc core :))
    Na nézzük : 3,5 óra kijelző , egy óra netezés, ugyanannyi zene, autós bluetooth használat, wifi csak nagyon kevés, max egy óra telefonálás, folyamatos 3 G :

    Örüljünk ennek hogy ez igy van Chipman sztem és JVP tényleg jobban ott a szeren mint a többi.

    Ui : Kevins én egy lelkes amatőr vagyok, nem a fórumon királya. De jövő héttől nem büdösitem itt a levegőt, mert valószinű másik táborba megyek ahol művészurat és Kalit boldogithatom :-D (hacsak nem hagyom meg sgs I - et is romtesztelőnek) :)))

    Bocsánat a rengeteg helyfelhasználásért, kussba maradok igérem :)

    [ Szerkesztve ]

    ★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★

Aktív témák