Új hozzászólás Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    válasz polonic #4130 üzenetére

    Ez nem determinálja, hogy online kell lennie akkor is, ha valójában nem az. Meg egyáltalán, nem részletezi, hogy ez alatt mit kell érteni. Az offline üzenetek eddig is léteztek skype-on, csak szarul (és ez a mai napig nincs rendesen megcsinálva pc-pc közt), nem úgy, mint a messengernél, ahol belépve megkaptad az üzeneteket, a Skype-nál csak akkor kapod meg, ha mindketten egyszerre online vagytok, így viszont semmi értelme.
    Ha meg arra gondolnak, hogy olyan, mint a viber, hogy egy rezidens szál figyel a háttérben anélkül, hogy a "main" program futna, az meg megint nem indokolja a folyamatos online maradást.

    Ha kiindulok abból, hogy a skype-ban korábban is milyen megoldások hogyan működtek, hogyan oldották meg, akkor azt tudom kikövetkeztetni, hogy viber-szerűen rezidensen figyel a háttérben, hogy akkor is azonnal értesítsen üzenetről a mobil eszközön, ha maga a skype nem fut, viszont ezt csak úgy tudták megcsinálni, hogy folyamatosan online-nak jelez a folyamatos szerver kapcsolat miatt. Vagy úgy gondolják, ha úgyis azonnal elmegy az üzenet, akkor lehet nyugodtan online-nak jelezni a partnert, mert az is. Vagy nem, mert nincs nála a teló. Vagy alszik. Vagy akármiért, de ez akkor is egy alapvető koncepcionális hiba és rettentően zavaró.
    Egyébként az az ismerősöm, aki androidon és ipaden is használja a skype-ot PC mellett, ő szokott offline is lenni. Gondolom, amikor elveszi a netet az eszközöktől. Ez viszont felveti a többi (beragadó) ismerősömnél azt a problémát, hogy 0-24 neten lógatják a mobil eszközeiket... Ami megint nem igaz, mert egy másiknál ez nem áll fent, csak tabletről használja notebook mellett, de az is csak addig van neten, amíg használja. Na most ha a az eszköz nincs neten, nincs semmilyen kapcsolata a skype szerverrel, akkor mégis milyen feature az, hogy ennek ellenére online-nak látszik? Microsoft-logika...

    Üdv!

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Új hozzászólás Aktív témák