Új hozzászólás Aktív témák

  • GoYoBiSh81

    csendes újonc

    Sziasztok! Ismét váltottunk egy levelet a Sony-val :) érdekes, hogy szervizeltetést javasol:
    "Tisztelt P--- M----!

    Köszönöm gyors válaszát.

    A készülékkel ugyanazt a 3D H-SBS tartalmat próbáltam, ugyanazzal a beállítással lejátszani, mint az előző modellen (50W829B). Ott működik minden gond nélkül, ezen (55W809C) pedig egyáltalán nem. A youtube 3D videói néha elindulnak, de többnyire nem. Néha egy hosszas áramszünet segít ezeknél, de a Videó alkalmazásban akkor sem működnek a filmek.
    Ami igazán bosszant, hogy ismerősömnek az 50W808C modellnél semmilyen problémája sincs a 3D lejátszással, nem kell folyamatosan áramtalanítania, hogy néhanapján megfelelően megjelenjen a 3D tartalom.

    Amennyiben megoldható, mindenképp szeretném a termék cseréjét kérni, ugyanis a 3D megjelenítése rendellenesen működik, márpedig én pont ezért vásároltam ezt a modellt. Továbbá elfogadhatatlannak tartom, hogy egy 300 ezer forintos készüléket állandóan áramtalanítani kelljen a "viszonylag megbízható" működéshez.. Kérem, írja meg hogyan lehetséges a készülékcsere.

    Előre is köszönöm a segítségét,

    Tisztelettel:"

    Erre írták:
    "Tisztelt Ügyfelünk!

    Köszönjük levelét.

    Amennyiben a hiba más tartalmaknál is előfordul, szervizeltetést tudunk Önnek javasolni, vagy ha a készüléket cserélni szeretné vegye fel a kapcsolatot a forgalmazóval.

    Szervizeink elérhetőségét az alábbi hivatkozásban találja:

    http://services.sony.hu/support/hu/repair/asc"

    Erre én:
    "Tisztelt P--- M-----!

    Tehát, ha leveléből jól értem, a valószínűleg hibás készülékem a Sony nem cseréli, bár csak három napos és két nap után jeleztem is Önöknek? Felvilágosítana, hogy milyen esetekben kérhetem a készülék cseréjét?

    Forgalmazó alatt azt az üzletet - jelen esetben a kecskeméti Sony Centert - érti, ahol a készüléket vásároltam? És mennyi rá az esélyem, hogy ők cserélik is kérésemre a - valószínűleg hibás - készüléket?

    Várom válaszát,

    Tisztelettel:"

    Szerintetek? :D

Új hozzászólás Aktív témák