Új hozzászólás Aktív témák

  • Szroncs

    tag

    válasz Hossel #2757 üzenetére

    Mindig a belepo kategoriara vonatkozo kerdesek a legnehezebbek. Miert is? Mert nem vagy csak ritkan valasztjak ezeket a modelleket azok akik ezeket a forumokat latogatjak. Elsosorban azert mert meggyozik oket, hogy olyan szeriat valasszanak ami tobbet nyujt, tobb embernek van, igy egy kerekebb velemenyt lehet alkotni roluk es konnyebb informalni a betevedo emberkeket. Mivel sem a Samsung UE32F5000, sem az LG 32LN5400 de meg a Sony KDL-32R420A sem volt alkalmam tesztelni noha lattam mar oket ezert en is csak abbol tudok kiindulni amit a gyari leirasuk, illetve egyeb tesztek mondanak.

    De lassuk:

    720p vs 1080p: [link] es [link]

    Kell e neked a 1080p ergo nezesi tavolsag: [link]
    Fentiek szerint a 1080p-s anyagot egy 32"tv-n kb. 1.2m tol 1.8m ig latsz. Tehat ha ennel meszebb lesz a tv tolled nem fogod latni a kulombseget 720p es 1080p kozott. Megjegyzem mar nem igazan erdemes "csak HD ready 720p" tv-t vasarolni, meg akkor sem ha meszebb kerul a tv az idealis nezesi tavolsagtol. Ez ma mar alap.

    Meg mindig a 1080p nel maradva. Mivel pc vel kotned ossze a tv-t es azon jatszanal kerdes, hogy a mostani monitorodon 1080p ben jatszol-e? Ha nem akkor szamolnod kell azzal, hogy akar jelentosen csokkenni fog az FPS ed ha a tv-n "teljeskepernyos FHD-ben akarsz jatszani" ergo szaggatni fog.

    Enyit a felbontasrol.

    Sony képminősége milyen? : Legjobban akkor jarsz ha elmesz megnezno oket. Mivel alap modellekrol beszelunk, ezek mindegyike megtalalhato egy MediaMarkt-ban de akar Tesco, Auchan -ban is. Igy megyscsak latod, hogy neked melyik szimpatikus. illetve konkretan errol a Sony-rol ha van valakinek tapasztalata itt megkerd mondja el. Nekem nincs tapasztalatom ezzel a tipussal.

    PC-hez jó az is? : Persze mind jo pc-hez, annyi kulombseggel, hogy a Sony kissebb felbontasa akar elonyt is jelenthet a szamodra ha nincs vagy nem lesz eleg modern VGA-d a 1080p ben valo jatekhoz.

    Samsung teszt itt : [link] egyeb samsungal kapcsolatos kerdeseidet itt tedd fel: [link]

    LG teszt itt: [link] egyeb LG vel kapcsolatos itt tedd fel :
    [link]

    Sony teszt itt: [link] egyeb Sony kerdesek ide johetnek.

    Maganvelemenyem szerint ha ragaszkodsz a merethez es az arhoz A Sony-t nem vennem meg a HDready miatt. Az LG-t meg azert mert nem tetszik. Igy marad a Samu.

    Ha pedig arban el tudod tolni ezt a kerdest akkor egyertekmuen: SONY KDL-32W650A 130.000Ft. ert.

    Jo matekozast:)

Új hozzászólás Aktív témák