Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    Na megvettuk havernak a 65W857C-t 365.400 Ft-ert (plusz 3%-os facebook-os profilkepert kapott kuponnal).
    Nap elejen kicsit izgultam miutan az 55"-osok MM-ben es Edigitalban is elfogyott, hogy estere esetleg ez sem lesz rendelheto (foleg 18 ora utan amikor meg 12ezerrel olcsobb lett a kuponnal), de ahogy nezem ezt nem kapkodtak szet, meg mindig rendelheto (igaz raktaron nincs, de par heten belul csak kiszallitjak :D .... ne surgos).
    Mondam baratomnak, hogy 4-5 meter kozotti nezesi tavolsagra ennel kisebbet ne vegyen (vagyis javasoltam volna nagyobbat is, de az nem fert bele a keretbe), es 4K-ert se fizessen foloslegesen,mert dupla aron sem lett volna ekkora meretben jo 4K-s tvje.
    Holnap megnezem a keszulo lakas nappalijat ahova majd kerul, es kijeloljuk a falban/aljzatban futo kabelek helyet a hangfalaknak es a egyebeknek (5.1-es rendszernel nagyobb nem kell, es abbol egy kozepes minosegu uj aron 300-500ezerert hagfalszett + passzooo melynomo + hangfalazetthez hasonlo aru erosito).
    Nem proji meret, de azert el lesznek majd ezzel is a mostani regi 40"-os tv utan amit ugyan kozelebbrol neztek, de az is volt majdnem 4 meter szoval nagy ugras lesz minden teren.

    En is majdnem elcsabultam, de projit nem cserelnem le 110" alatti tv-re (az is kompromisszumos a mostani nagyobb vetitett kepmerethez kepest), mas helyre ahol meg a mostani tv van nem fert volna, haloba folosleges lett volna (nem tul nagy ;] , csak a mostani 50-est is ritkan nezzuk) akkor meg minek koltsek meg ha jo is az ar/ertek arany.

    Azert majd elvezni fogom amikor haveromnal beallitjuk a tobbi cuccal egyutt :))

    Sajnalom, hogy hamarosan ekkora (vagy akar nagyobb) meretben mar csak 4K lesz mostanaban1–2 evig meg horror aron ehhez a 857-eshez kepest.

    Mindesetre jo akcio volt...edigitalban akciosan 404ezer lett volna amihez kepest majdnem 10% -al volt kevesebb, mar csak azert szoritok, hogy homogenitasban megfelelo legyen.

Új hozzászólás Aktív témák