Új hozzászólás Aktív témák

  • Frisi

    tag

    Ismét egy Sony válasz !

    Előzmény:
    Kedves Andrea!

    Egy pici ellentmondás van az információk között.

    A weblapon ez áll:
    Javítson fel minden képet 4K minőségűre
    Bármit is néz, nézze az általunk biztosított legjobb 4K-felbontásban

    Akármi is legyen a forrás, a legnagyobb teljesítményű 4K képfeldolgozó technológiánk minden pixelt gyönyörűen felskáláz. A jeleneteket elemzésnek veti alá, majd összepárosítja a különleges képminta-adatbázissal a rendkívül élethű részletekért, bármit is néz.

    /Forrás:http://www.sony.hu/electronics/televiziok/x8005c-series/

    Az Ön válasza:

    "A készülék felbontásával kapcsolatosan értesítjük, hogy a készülék 3840 x 2160 felbontásra képes. Felhívjuk azonban figyelmét, hogy az említett 4K felbontásban csak az ennek a felbontásnak megfelelő 4K-s tartalom jeleníthető meg. Amennyiben a megtekinteni kívánt tartalom felbontása full HD, abban az esetben a készülék is 1920x1080 -as felbontásban jeleníti azt meg."

    Tisztelt Ügyfelünk!

    Köszönjük levelét.

    Tájékoztatjuk, hogy a televízió készülék 4K felbontása függ a készülékre érkező jeltől. A 4K felbontású filmeket a készülék 4K felbontásban tudja megjeleníteni. Amennyiben a közvetített tartalom (pl. TV adás) felbontása full HD (1920x1080), abban az esetben a televízió készülék valóbban full HD felbontást fog mutatni, mivel ilyen felbontásban közvetít a szolgáltató.

    Amire a televízió képes, hogy a képfeljavító technológiának köszönhetően a nem 4K-ban sugárzott tartalmat feljavítja. Ez annyit jelent, hogy úgy tünteti fel a képet, mintha az 4K lenne vagyis 4K-hoz közeli képminőséget biztosít. Mivel azonban a készülékre érkező jel fizikailag nem megváltoztatható, így a 4K-hoz közeli képminőség ellenére a tartalom felbontása változatlan marad.

    Megértését köszönjük.

    Ajaj elveszítettem a fonalat! :DD

    http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=frisi

Új hozzászólás Aktív témák