Új hozzászólás Aktív témák

  • okiszPSX

    tag

    válasz szzoo #37390 üzenetére

    Én pontosan így állítottam be mindent mikor megjött a Tv és gond nélkül működött is, úgyhogy csak megerősíteni tudom a jó és helyes leírást. :)

    Egyetlen személyes tapasztalatom: Én Uncharted 4-nél állítottam be a HDR mód konfigurálását, a játék profil beállításait először hagytam defaulton majd egy neten találtat is megpróbáltam, de ahogy írtam is pár hsz-szel lejjebb én többet vártam. Szép nagyon, de lehet én gondoltam túl ezt a HDR dolgot :)

    Meg még egy tapasztalat, mert egész jó összehasonlítási alapom van.
    Az Uncharted 4et tudatosan elkezdtem megint pár héttel ezelőtt, az akkori 55colos fullhd samu tévémen. Kb 30%ig jutottam, mikor abbahagytam és vártam, hogy jöjjön az új tv (55xe8577) és azon folytassam tovább 4k HDR-ben. Ami feltűnő, hogy a fullhdben szerintem sokkal élesebb volt a kép. Igaz "recésebb" meg lehet, hogy nem volt olyan színkavalkád mint most, viszont itt olyan mintha valami motionblur lenne a grafikán és minden egy picit homályosabb. Ki vannak kapcsolva a megjelenítést rásegítő funkciók, próbálgattam állítgatni, de mintha nem lenne olyan markánsan éles a kép.
    Lehet erre valami tippet, mit kellene esetleg ellenőriznem avagy másképp beállítanom? Vagy ez ilyen :)

    Lőttem is egy képet, azért nem semmi :)
    KATT

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák