Új hozzászólás Aktív témák

  • fauv

    őstag

    Nem régiben szó volt arról, hogy bármit csinálok, akkor sem tudok 50 MB-s bitrátás filmnél nagyobbat lejátszani médialejátszóval.

    Bedühödtem, vettem egy Wd 750GB USB 3.0-ás külső hdd-t. Letöltöttem egy olyan filmet 4k HDR10, aminek a bitrátája 74 MB.!!!

    Na mondom akkor próba. A Tv felismerte, a saját és a VLC lejátszó is, ez mondom már jó :D Legnagyobb örömömre mind a 2 olyan szépen lejátszotta, mintha csak egy sima tv adás lenne, semmi akadás vagy ilyesmi, ámbár a saját lejátszó kezelhetősége számomra még nem az igazi, így a vlc vel néztem, teljesen korrekt volt.

    Na mondom, akkor most jön a főpróba, betettem a médialejátszóba, megjegyzem csak 2.0-ás usb csati van rajta, mondom tuti szar lesz. Elindítottam és ugyan olyan szépen, mint ahogy a TV vlc lejátszója, semmi akadás nélkül lement a film.

    Tehát, ezek szerint nem a 10/100-as médialejátszóval van a gond , simán játszotta le a filmet.

    Természetesen megpróbáltam ismét a számítógépről is lejátszani, de ááááá szinte be se indul, állandóan akadt.

    Ami a lényeg, így már bármit meg tudok nézni, megnyugodtam, hogy az xf75-ös Sony szépen kezeli a külső hdd-t és nagy bitrátás filmet is játszva lejátssza.

    [ Szerkesztve ]

    Hiába magyarázza több órán keresztül a méhecske a légynek, hogy a méz sokkal finomabb, mint a szar, ezt a légy képtelen megérteni.

Új hozzászólás Aktív témák