Új hozzászólás Aktív témák

  • ozzy711

    őstag

    Én is beszálltam egy 65XF9005-el. Most néhány heti ismerkedés után az a meglátásom, hogy nagyon ráfeküdtek a megfelelő fekete szintre ( 3 vagy 4 féle beállítás is van a feketéhez ), ami csak tök sötétben teljesen fekete képernyőnél ( pc-nél fekete képernyő-kimélőnél ) látszik kicsit világosabbnak, de egy kis háttérként bekapcsolt lámpánál már észrevehetetlen.
    Az rtings teszten a sarkokban látható kissé sötét foltok láthatók, de csak homogén felületen és ott sem igazán zavar, mert nem a sarkokat szoktam bámulni ( csak azért vettem észre, mert tudtam mit keressek ).
    Ez a tv nem a feketében nyújt igazán nagyot ( persze viszonyítás kérdése ), hanem a fehérben.
    Ez valami őrület, hogy egy normál tv nézés közben ( alapvetően nem túlzott beállításokkal ), mikor pl. egy reklámban fehér felület van, akkor majdnem kijött a nem létező epilepsziám :Y .
    Emellett a sötét részek is megfelelőek maradnak, tehát ezt nem úgy éri el, hogy általánosan megemeli a fényerőt.
    A rting-es 5-6000-es kontraszt valóban látható, ami nekem bőven vállalható.
    Hdr ( 4 k-s )filmeket pc-n néztem néhányat, az is valami fenomenális.
    Mozgás megjelenítése szerintem tökéletesen elfogadható 24 p-s tartalommal is. Focimeccseknél semmiféle függőleges sávosodást nem látok, ami pl. egy régebbi plazmánál volt sajnos. Teljesen tiszta marad a kép a gyorsabb kameramozgásoknál is.

    Ja és kicsit tartottam az oled beégéstől ezért kötöttem én is kompromisszumot. Majd néhány év múlva jöhet az oled. :K

    Majd elfelejtettem: a hálózati, smart funkciókat kilőttem ( nem is csatlakozok a nethez ), miután frissítettem az augusztusi firmware-t. Egy pc van kimondottan filmlejátszásra, hifire stb. rácsatlakoztatva, azzal megodok mindent. Így nincs gondom az Androiddal. :U

    Eddig nagyon bejött.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák