Új hozzászólás Aktív témák

  • salapp

    addikt

    válasz Geza26 #42908 üzenetére

    VA-t ajánlunk, mert az IPS legtöbbünknek a vállalhatatlan kategóriája, VA-ból meg, ha kifogsz jobbat, lehetőleg felhők és bevilágítás nélkül, akkor annak nagyon lehet örülni.
    Ha egyszer látsz egy jól beállított Sony VA-t, utána nehéz elképzelnem, hogy IPS-re válts, már ha nézel filmeket és a szuper kép fontos.
    Nálunk konkrétan az volt a helyzet, hogy csak pont szemben ülve volt tökéletes a kép, ha kiültél a 0-10 fokos szögből, akkor - egy 400ezres tévétől számomra elfogadhatatlanul - torzultak a színek, sötét részletekre szürke kása cuppant rá a kép szélén.
    Volt viszont olyan, aki jó panellel fogta ki ugyanazt a típust, ugyanabban a méretben (pl. haverom, akinek én ajánlottam a tévét), és nála jóval távolabbra ki kellett ülni, hogy a probléma jelentkezzen. Ha én is olyat kapok, a mai napig imádom, mert fantasztikus a Sony X-Pro proci is már, a színek, a mélység érzet, minden annyira mozis volt egy jó forrás esetén, és a UPC Direct is nézhető volt rajta.
    A hangjuk az egyedüli, ami ugyanúgy pocsék, de én még az akkori androidot is kedveltem.
    Tény, hogy voltak fagyások, gondok, amiken csak az újraindítás segített, illetve a távirányító szerintem tiszta őskövület, háttérvilágítás nélkül, brr.

    [ Szerkesztve ]

    Cathrine Tate: -Computer says: nooo!

Új hozzászólás Aktív témák