Új hozzászólás Aktív témák

  • D-Phrag

    senior tag

    Sziasztok!
    Én is beszereztem egy Sony készüléket egy KD-55FX8096 személyében. Mielőtt megvettem próbáltam felmérni a piacot, voltam pár szaküzletben, ahol a lehetőségekhez képest felmértem a teljesítményt, képminőséget. Nagyjából 200-250eFt-ig akartam elmenni. Nos ezt a készülék ebbe tartozott. Tegnap hazahoztam, beüzemeltem, eddig hibátlanul teszi dolgát. Aztán kicsit olvasgattam a topikot (eddig inkább a "Milyen TV-t vegyek?", ill. a "LED/LCD TV topikot" topikokat bújtam, ahol nem kimondottam a Sony a fő téma), de meglepődtem, hogy milyen megosztó vélemények vannak a panelek (IPS, VA) tekintetében. Nos ez egy IPS ugyan, de nem tűnt semmivel sem rosszabbnak, mint egy hasonló tudású VA paneles készülék, sőt a színek természetesebbnek tűntek a pl. a "túlélénkített" Samsunghoz képest. A másik jelölt vagy egy Samsung QE55Q6FN vagy Samsung UE55NU7402 lett volna. Előbbi ugyan magasabb árfekvéső QLED, de a Mediaban most elég jól leakciózták 270-re, a másik hasonló árfekvésű. Kérdés, hogy jól döntöttem e tényleg, mert a Samsung mindig is közel állt a szívemhez, de most Sony mellett döntöttem.
    TV csatornák nézésre használjuk elsősorban, néha film, ill. sport (foci). Arra szerintem megfelelő választás ez is vagy tévedek?
    Ugye a felsorolt készülékek mindegyikében van Bluetooth kapcsolat, ami szintén fontos szempont volt. Viszont itt jön az elős problémám. Szerettem volna összepárosítani egy Bluetooth külső hangszóróval a készüléket, de nem sikerült. Amikor rámentem a Bluetooth beállításokban az "Eszköz hozzáadása" opcióra egyszerűen nem csinál semmit csak teker. De más eszközt sem dob fel (pl. telefon). Viszont a mobilról kiválasztva simán kapcsolódik a két készülék (telefon-tv). Erre tudtok megoldást, hogy működjön?

    Van pár jó tipp a készülék megjelenítésének beállítására?
    Köszi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák