Új hozzászólás Aktív témák

  • puru

    senior tag

    válasz puru #46506 üzenetére

    Sziasztok!
    Egy kis Sony 65XF9005 elgondolkodás:
    Alapvetően jó a TV, a képe csodálatos, Android kezelhető. A TV kábelesen csatlakozik a hálózathoz, van rajta egy NAS és egy HTPC is, mindkettő DLNA-val.
    Ezen a hálón wifivel már van egy ideje egy LG 4K Tv is, szóval már van tapasztalatom, az LG wifin bármilyen 4K tartalmat tökéletesen lejátszik, akár DLNA, akár YT a forrás.

    Na és itt jön a Sony, ami 3x annyiba kerül mint az LG, és a DLNA-n tárolt 4K filmek döcögnek, szaggatnak, stb. Próbáltam a gyári belső lejátszóval, töltöttem le VLC-t is. Olyan mintha egy régi pc-n akarnék 4K-t nézni, vagyis nem akarok, mert így nézhetetlen. Bárkinek bármi ötlete? :) :(

    Meglévő XF9005 tulajoktól kérdezném:
    - a főmenüt lehet valahogy testreszabni?
    - ha egy bemenetnél (pl TV) szépen beállítom a képernyőbeállításokat, azt le lehet valahogy örökíteni a többi bemenetre? (LG-nél ez is 1 gombnyomás)
    - a távon az APPS gomb behoz 5db Sony alkalmazást, amik persze semmire se jók, de erre tényleg elhasználtak egy gombot??? ami appok meg kellenek, azok meg elvannak dugva
    - adatfolyam stream amit erőltet a TV, az maga a google filmek. pffff, ez is gáz
    - melyik 4K HDR típust szereti a TV? Mire figyeljek?

    Szóval egyenlőre nem dobtam hátast :( az LG 4K HDR képe is brutál jó, és egyenlőre számomra az LG 100x felhasználóbarátabb, gyorsabb, 4k 60fps HDR-t zökkenés nélkül viszi, de azért bízom, hogy lesz ez az érzés jobb is a Sonyval.

    Minden infót, tippet szívesen fogadok :)

    Nagyon köszi

Új hozzászólás Aktív témák