Új hozzászólás Aktív témák

  • b1sti

    senior tag

    Sziasztok!
    Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy KD55XF9005-ös tvnk. Elég érdekes a sztori, nem is tudom hol kezdjem... remélem a tv hibája és vissza tudom vinni :DDD
    Viccet félretéve. Már második napja vélem felfedezni, hogy a tv másképp működik este mint napközben :K :U Napközben tökéletesen megy minden. Este viszont már nem akarja plexen keresztól lejátszani a filmeket... még azt se, amit délután kezdtünk el nézni. A plex "másik fele" egy asztali pc a tv mellett. Netezésre használjuk leginkább. A tv a monitor. Ami érdekes még -és ez a másik fura dolog-, hogy ha átváltom hdmi 1-re, azaz a pc-re, akkor a fenti sáv, hívjuk így -ahol kiírja a HDMI 1 feliratot és azt, hogy milyen felbontásban van/működik a kijelző-, egyszerűen nem akar eltűnni. Folyamatosan ott van és teljesen mindegy mit nyitok meg a gépen, legyen az chrome, vagy intéző. Gondoltam egy kis ideig ott van, majd eltűnik... de nem! :W Elmegy aludni a tv és nem hajlandó működni vagy mi? :F :U Egyik része működik, másik nem. Napközben működik, este nem?!
    Net van a tv-n kábelen keresztül. Működik is, hiszen napközben megy minden :D
    Elég érdekesnek találom a két hibajelenséget, viszont, ha ez szoftveres hiba és megbolondult a tv, akkor már azonnal viszem is vissza, mert abszolút nem voltam tőle elájulva az eddigiek alapján. Bár tényleg elképzelésem nincs mi lehet a gond.
    Előre is köszönöm!!!!

Új hozzászólás Aktív témák