Új hozzászólás Aktív témák

  • junior19

    senior tag

    válasz modflow #56347 üzenetére

    Hali!

    Tényleg nem bántásból kérdezem, de mi a célod az ilyen táblázattal?
    A sony készülékei általában híresek arról, hogy legalább egy képmód nagyon közel van a szabvány értékekhez beállítva. Ezen változtatva inkább rontasz a képminőségen, mint javíthatsz. Az eltérést viszont csak kalibrálással lehet az adott készüléken elérni.
    Ha nincs kalibrálva a készülék, akkor mások ízlése alapján szeretnéd tesztelni a készüléket? Nem tudod eldönteni neked mi a jó?
    De még ha nem is a szabványos megjelenítésről beszélünk, hanem ízlésről, akkor is más értékek lehetnek másnál jók, ami nálad viszont nem lehet a más környezet miatt.
    Ha nem tudod beállítani a készüléket( a te értékeid erre utalnak, s azt sem tudod mi mire való, s mivel kell beállítani), akkor szerintem jobban járnál, ha elmondanád mi a hiányérzeted, s milyenek a beállításaid.

    Az a DVB-C az teljesen rossz, sok olyan dolgot elállítgattál, amit nem kellett volna.
    S még egy tipp. A DVB-C megjelölés teljesen felesleges. SDR szerint kell beállítani a megjelenítőt. Ne tévéműsorok vagy videóanyagok szerint állítsd be a megjelenítőt, vannak erre referencia anyagok, minden paraméterre. Ha az alapján állítod be, akkor jó lesz tévéadásnál, filmeknél is.
    Ha kitöltik 10-en a táblázatot, s mindenki a meleg2-őt vagy a meleg1-et jelöli meg színhőmérsékletnek, akkor át fogod kapcsolni a hidegről arra, amit a legtöbben használnak?
    Tényleg nem bántásból kérdezem ezeket, mi a cél ezzel a táblázattal?

    codec project

Új hozzászólás Aktív témák