Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz Vhiktor #60807 üzenetére

    Én úgy vélem, hogy alapvetően nagyon hasonlóan látjuk a dolgokat, ha a televíziókról van szó. :R

    Én elismerem az OLED erényeit is, csak azt nem kedvelem, amikor a fórumon egyesek (pláne akiknek egy "Tesco gazdaságos LG OLED életük első tévéje) úgy állítják be, hogy "tökéletes, mindennél jobb technológia". Mert nem így van. Rengeteg hibája és hiányossága van, ezek közül ráadásul sok kifejezetten technológia-specifikus.

    A "tökéletes" fekete, és "végtelen" kontraszt nagyon csábító, de az nem minden.

    Az pedig sajnos tény, hogy a 2010-es évek eleje-közepén készült jobb minőségű SHARP, Toshiba, Hitachi, Samsung, SONY, Panasonic tévék szintjét képminőségben a közelmúlt LCD tévéinek zöme nem tudja elérni. :(

    A sok ezer zónás tévék is jönni fognak, ez nem kérdés. Én mondjuk szívesen letesztelném a szobámban, a saját "házimozi" körülményeim között a Hisense Dual Cell tévéjét is. A 12 bites panel, és a sok milliós natív kontraszt nagyon csábító....

    Az említett TCL-re én is nagyon kíváncsi vagyok! Szeretném alaposan letesztelni. Ha olyan, amilyennek ígérik, lehet, hogy az lesz a következő tévém. :)

    Persze - mint írtam itt már többször is -, szerencsémre nem nyomaszt a "cserekényszer", mert a jelenlegi SONY 55W809c tévém egy igazi kis "ékszer". ;)

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák