Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz Jim74 #66922 üzenetére

    Mondjuk arról a tévéről nem biztos, hogy váltanék. Csak abban az esetben, ha az újabb funkciók valamelyike mindenképpen szükséges.

    Az "olcsó" egyébként relatív fogalom. :) Szerintem egy 65 colos (bármilyen) készülékért változatlanul sok pénz a közel 400.000 forint is, de az kétségtelen, hogy az eredeti árhoz képest ez a 390 ezer jelentős kedvezményt jelent.

    Hogy miért ennyi? A Media Markt rendszeresen alkalmaz "vevőcsalogató" leárazásokat, akár negatív haszonnal értékesítve bizonyos termékeket. Ez mindig is így volt. (És ez nekünk, vásárlóknak jó.)

    Ám szerintem itt most pusztán arról van szó, hogy ebből a típusból a hazai képviselet és az ők is felhalmozhattak egy jelentősebb készletet. Csak éppen az embereknek viszonylag alacsony hajlandóságuk van ~500-600 ezer forintért televízió készüléket vásáorlni.

    Ez már kifutó modell, szóval muszáj leárazni, ha gyorsan szeretnének megszabadulni tőle, és átadni a helyet a raktárakban az utódkészülékeknek.

    (Szerk.: 100%, hogy bontatlan. Sérült csomagolású, valamint elállással visszaküldött bontott csomagolású termékeket csak a webáruház "Outlet" részén értékesítenek. A kiállított darabokat pedig mindig az adott üzlet értékesíti, ahol az a bizonyos készülék üzemelt.)

    [ Szerkesztve ]

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák