Új hozzászólás Aktív témák

  • Ger_man

    senior tag

    válasz Joshi #67205 üzenetére

    Nézd végig a mért adatokat, SDR-ben fényesebb x85j, HDR gaming-ben is jobb, HDR film alatt pedig gondolom a Local miatt valóban itt-ott jobb az xh90, de valóban drasztikusabb a különbség, mint az előző kettőben. De nekem valahogy a szét patch-elt, firmware-ezett XH90 kevésbé szimpatikus, mint egy újabb x85j (persze lehet ilyen az x85j is, de erről nem hallottam olyan sok negítvumot mint az xh90-ről itt a fórumban). Processzoruk ugyanaz ahogy látom (4K HDR Processor X1).
    Nehéz döntés, én annó 65xh90 és 55xh95 között vergődtem, és végül inkább az utóbbira szavaztam (350-350e volt kb mind a kettő), beálldoztam az átmérőt a minőség oltárán, én játszok is rajta, de nálam is inkább a film volt a lényeg. Nem bántam meg a kisebb de jóval stabilabb xh95 mellett döntöttem (utolsó firmware 2021-es, amikor megvettem, lefrissítettem és azóta az megy rajta nincs is hozzá új, igaz itt nem is volt HDMI 2.1 de nem is érdekelt). Nálam az is plusz volt h fém és világítós a távirányító, tudom bármelyikhez lehet venni ilyet, de jobb volt h már ez volt a csomagban.
    Legjobb lenne megnézned élőben, ha teheted Leefty, de nekem ez a két tv nagyon egy ligának tűnik. Ha feliratos filmeket fogyasztasz többet, akkor azt mondom tényleg fontos lenne a Local dimming, mert annak hiányában jól ki fog világosodni a fehér feliratnál a komplett képernyő és nem csak az alja (persze szürkés felirattal tudsz rajta javítani).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák