Új hozzászólás Aktív témák

  • Malachi

    addikt

    válasz nismoka #8616 üzenetére

    arra tudnál valami hivatkozást mutatni, hogy az erősítőnek tudnia kell az ARC-ot? vagy hiányos, amit a PH ír a szabványról?

    ITTEN

    az erősítő és a lejátszó között eredetileg HDMI volt, és az erősítő és a tévé között is - aztán itt valaki javasolta, hogy legyen optikai mert az átviszi a Dolby TrueHD-t is, de nem viszi mert a lejátszó sem tudja mint kiderült - bár rá van írva, de ez most részletkérdés. azóta az erősítő és a lejátszó között optikai kábel fut, és az erősítő közvetlenül csatlakozik a tévére HDMI-n.

    de ez most nem számít, mint mondtam a tévé felől viszem majd a hangot az erősítőre. nekem őszintén szólva tökmindegy, hogy HDMI-n vagy optikain, csak az érdekel, hogy van-e valami hátrány bármelyiket is választom. elfogadom az optikait, csak valaki itt azt írja neki sima HDMI aljzat van az erősítőn és úgy is átmegy a jel. ezt fogom kipróbálni majd, mert ha optikai kábel használatakot a tévé elzárja a hangot, akkor az nem olyan kényelmes. ezt is csak itt lentről veszem, amit valaki írt az imént.

    nem olyan bonyolult ez, hehe. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák