Új hozzászólás Aktív témák

  • Malachi

    addikt

    válasz trec12 #9439 üzenetére

    én esküszöm mindig padlót fogok, mikor jönnek emberek ilyen szövegekkel, hogy "csodálatos képe van, fantasztikus! sose látam ilyen jót! viszont pásztázó elektronmikroszkóppal megvizsgálva a jobb felső sarokban látszik 0,354 ängströmnyi pixelhiba és a felső sávban három rece kitakarja a képet. igaz látni nem látom szabad szemmel, de azért megkérdezem, hátha csereérett a készülék!" :D:D:D

    nekem ugye lassan egy hónapja egy 50W828B van. filmezésnél nem tudok belekötni, szerintem hibátlan. tévés jelnél sajnos vannak apró gondok, pl. snookernél a zöld posztó háttéren sajnos rendesen "szellemképesek" a piros golyók. nem tudom mi a jelenség szabályos neve. fura, mert ha közelről mutatják az asztalt, tűéles a kép, ha messzebbről akkor előjön ez. ugyanígy focinál, a gyepen a labda és a játékosok feje körül is halvány "aura" van néha. pedig HD adás. ez az egyetlen probléma, de ez meg gondolom az panel miatt ilyen, ez van.

    valaki múltkor jött ilyennel, hogy alul van 5 pixelsornyi (!!!) szürkésedés, megnéztem. hát, lehet, hogy van talán. de ki a francot érdekel, ha 2 méterről egyáltalán nem látszik? most komolyan.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák