Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    Különös dolgok
    Stranger Things SEASON 3

    (milyen fura magyarul leírni a címét :D )

    Na ez az a sorozat ami egyszerre szar és jó is. Totális hullámvasút az egész.

    Kezdjünk a színészekkel.
    A cast többsége gyerekszínész, ami alapvetően intő jel, de ennél a sorozatnál pont illik. Viszont nekem egyáltalán nem szimpatikus Millie Bobby Brown, nem is értem mit esznek rajta az emberek. Valaki elmagyarázná nekem miért kell őt kiemelni minden második kritikában?? Bambi fejet sok tini tud vágni (pl. Natalia Dyer hogy ennél sorozatnál maradjunk), az erőlködős jedi-s jelenetei meg..hát, igen.. inkább viccesek.
    Tinik közül is inkább Joe Keery-t és társát, illetve a kicsik közül Priah Ferguson-t emelném ki, a többiek most elég bénácskák voltak.

    Story.
    Na az ugyanaz mint eddig volt. Döbbenet, hogy képesek ugyanazt lenyomni a néző torkán. A ruszki szálat totál felesleges volt behozni, az egész úgy ahogy van értelmetlen, ezer sebből végzik már az elejétől kezdve, ahol konkrétan nincs megmagyarázva semmi. Se a kezdete, se a célja, fúrunk és kész. :D

    Hangulat.
    Na azt viszont tényleg eltalálták, most is. És ez az igazi aduásza a sorozatnak. Ugyan a story harmadjára már unalmas, a gyerekszínészek bénácskák, a felnőttek is esetlenek de a hangulat az mindig ott van.

    Tehát összességében megint elmondható, hogy akármennyire is bugyuta az egész és sokszor bénák is a színészek, tele van klisével és szánalommal (a ruszki terminátor bénázása külön díjat érdemelne :K ), de a retro hangulat miatt beszippantja a nézőt a sorozat 3. évadja is.

Új hozzászólás Aktív témák