Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    A Westwold S04-ben mi a fene az a függőleges nyílás? :U
    Soha nem volt szó semmi olyanról, hogy egy totál hagyományos vízerőművön és bár futurisztikus design-os, de abszolút halandó ember építette számítógép szerverfarmon kívül bármi más lett volna ott, végképp nem valamiféle "csillagkapu". Egy szó nem esett arról, hogy miért nyílt ki a titkosító kulcs használatakor, és miért záródott be a gömb feltöltése után. Ez így kb. csak egy olcsó tartalék írói kiskapunak tűnik, amire később azt mondhatták volna a nem létező 5. évadban, hogy "bizonyíték, hogy ez is csak egy szimuláció volt", amit a 4. évadban valóságként tálaltak...
    Bár én már azzal is le voltam most maradva, hogy a gyorsfagyasztott húsvér William honnan került a konzervdobozba. Úgy rémlik, hogy már a 3. évadban is csak a gépi másolata bolyongott körbe (talán már az 1. évad végén, vagy valamikor a 2.-ban kinyiffant az eredeti, de a 3. évad végére tuti, még az első generációs gépi másolata is).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák