Új hozzászólás Aktív témák

  • Laca19 (a)

    aktív tag

    válasz Tommmysun #3560 üzenetére

    "Azért nem mert az optikai hang- vagy analóg csatlakozásoknál semmilyen szabvány nem támogatja az oda-vissza kommunikációt."
    - Már korábban itt említettem, hogy nálam ez teljesen működik, hogy optikai kábelen ki-be kapcsolgatom az eszközöket, illetve tudom vezérelni az eszközök hangerejét. Persze itt nem hitték el, mert hogy ezt nem lehet, meg biztos olyan eszközt használok ami BT-os és tulajdonképpen a BT vezérli, nem az optikai kábel...persze... főleg olyan eszközön, amin nincs is BT. De tessék, itt van egy 4 éves 60 ezer Ft-os soundbar használati útmutatójából részlet.

    -Amúgy a régi Netcast rendszerű TV-m is, de az új webOS is kiírja a funkciónál magyarázatként, amikor optikai kábelt választok ki, hogy ezzel a funkcióval vezérelheti a külső eszközök hangerejét.

    "...de sajnos 80-90E alatt - ahogy más is írta - tényleg már annak is örülni kell, ha kicsivel jobb a hang, mint a TV-n"
    - Ez mai viszonylatban igaz csak, mert régebben bizony egy 50-60 ezres soundbar is nagyon odatette magát, akár jobban szól, mint egy mai 3-4-szeresébe kerülő darab.

    http://www.diesel.com

Új hozzászólás Aktív témák