Új hozzászólás Aktív témák

  • phranxinatra

    aktív tag

    válasz g0n21 #130952 üzenetére

    Valahol olvastam, hogy a Datejust nem arra vonatkozik, hogy csak dátum komplikációja van az órának, hanem hogy nem kezd el a dátumtárcsa már másfél órával előtte vándorolni, hanem csak éjfélkor vált. A Day-Date logikája alapján az első esetben Justdate lenne. Aztán persze ki tudja? Rolexék táján tele van urban legenddel a padlás.

    (#130971) TakiUZ: Nálam a PAM egyből kiesik, az OP és a PO között az döntene, hogy mi lenne (lenne-e valami) mellette a gyűjteményben. Ha mindennapi órának veszed, akkor számomra nem kérdés, hogy PO. Az OP egyébként nekem is a Condy által linkelt színben tetszik a legjobban, csak én keveslem a lume-ot, meg hiányolom a csatról az easy-linket. Akkor inkább kuporgatni még egy picit és venni egy DJ-t vagy egy Subot.

    Aztán ha elkezdek a DJ-n gondolkodni, akkor arra jutok, hogy inkább vennék egy kék Aqua Terra Master Co-Axialt, ami sokkal olcsóbb, kicsivel szebb és némileg jobb szerkezet van benne. Ráadásul James Bond és Havas Jon is azt hordja. Úgyhogy marad a Sub. Örülök, hogy segíthettem. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák