Új hozzászólás Aktív témák

  • squir

    aktív tag

    Köszönöm, de ez már egy korábbi munka. :)
    AS 1130 "wehrmachtswerk" különleges kivitelben: 17 köves, ütésbiztosított, arany chaton-okkal és polírozott hidakkal. Véletlenül botlottam bele, egy teljesen tönkrement, krómozott tokos BWC-ben. Ilyen luxus-kivitelben ezt a szerkezetet még nem láttam, de Hantos Laci is meglepődve nézte, hogy ő sem találkozott ilyennel. :K A tok 38mm korona nélkül, elöl-hátul zafírüveg, 5 ATM vízállóság, svájci gyártmány, a hegyek közül is érkezett hozzá. A számlap szintén külön az órához készült egy 60-as évekből származó steril számlap alapján Olaszországban (a mintául szolgálót sajnos nem lehetett felhasználni a méretei miatt). Nem felújítás, vagy átfestés! :N Mutatók az ofrei-ről lettek beszerezve.

    Ez az én mániám volt, hogy egy eredeti wehrmachtswer-et egy modern tokba építsünk be. Bár ezt nem is beépítésnek, inkább óra építésnek nevezném... ;)
    Nagyon sok buktató volt a történetben (pl. manapság már ehhez a szerkezethez semmit nem gyártanak, hozzá való méretek alapján kellett összevadászni, vagy egyedileg elkészíttetni, mint pl a számlapot és a szerkezettartó gyűrűt is). Becsusszant néhány kudarc is, de kb fél év alatt sikerült elkészíteni.
    Tök jó közös munka volt, M1ó iránymutatásai alapján én szedtem össze hozzá minden alkatrészt, ő pedig a végén gyönyörűen összerakta (közel 200 db levélváltás... :DDD )

    Taln nem haragszik meg, ha berakom a többi képet is. A szíjat hozzá szintén M1ó készítette. :)

Új hozzászólás Aktív témák