Új hozzászólás Aktív témák

  • nrg.960

    tag

    válasz NandorHUN #211016 üzenetére

    Jártam már így... Épp nem volt otthon szerszám, és egy Dracula Monstert méretre kellett szabni, pont a WestEnd-ben jártam, az aluljáróban lévő boltok egyikébe beugrottam (közvetlenül a mozgólépcső mellett, így nem írok nevet de beazonosítható, hogy mit érdemes kerülni), hogy lőjék be méretre.
    Ez a mutatvány cirka 2500ft volt.. persze a szemem ki is kerekedett, de ha már megcsinálták akkor kifizeti az ember.
    Ez sikerült is nekik, szépen beraktam a dobozba az órát (hálistennek') és hazaslattyogtam. Majd otthon felvettem, lefeküdtem pihenni az ágyra, és azzal a lendülettel repült is a Monster...szerencsére csak az ágyra.
    Na akkor elborította a sz@r az agyam és szépen visszabaktattam, majd kérdőre vontam őket.. persze az illető már nem volt ott, aki ilyen mesteri munkát adott ki a kezéből, csak a kollégája.
    Vele nem lett volna illő cirkuszolni, hiszen nem ő végezte el ezt a mesteri munkát, de elmondtam neki a történetet és végül is megtérítette saját zsebéből a korábban kifizetett munkát.

    Tehát a tanulság, csináld magadnak, vagy ne bízd rá akárkire..de még azután is érdemes leelenőrizni a lyukacskákba bevilágítva megnézni, hogy megvan-e minden persely.

    Nem vagyok a szavak embere..

Új hozzászólás Aktív témák