Új hozzászólás Aktív témák

  • sebixxx

    tag

    Sziasztok!

    Egy Tudor Black Bay 58 orat tervezek venni.
    Mar jopar honapja szemezek vele, de most szantam el magam a vasarlasra.
    Ujat szerettem volna, de sehol se lehet kapni legalabbis azt amelyik kell (fekete szamlap+femszij) es csak varolista van.

    Ma viszont lattam eladot egy helyi (irorszagi) honlapon ahol mindenfele hirdetes van.
    2022-es vasarlas, szamla, full set, uj/karcmentes allapot es aza ara is eleg jo 3000 euro.

    Nem vettem meg ilyen orat ugyhogy nem tudom pl. mik jonnek a dobozzal, milyen papiroknak kell lenniuk ja es pl az eredetiseg igazolo kartyan (gondolom kene legyen) mit kell nezni? Van rajta valami szeria szam mondjuk ami az oran hatlapjan is talalhato?
    Sajnos bevizsgalni nem lesz lehetoseg igy magamnak kell meggyozodni rola, hogy minden stimmel ( legalabbis azok amit egy magam fajta hozza nem erto is ki tud deriteni) .
    Bocsanat, ha hulyesegeket kerdezek! :F

    Amugy az elado hitelesnek tunik 10 eve regisztralt tag, mar adott el 1-2 nagyobb erteku orat 5-10000 euro ertekut is. 15 pozitiv es 1 negativ ertekeles a negativ egy latszolag felreertesbol adodott egy ajanlatot tett valamire ami vegul nem jott vegbe..
    Szoval szerintem nem lesz gond, de 1-2 hasznos tanacs azert jo lenne!

    Elore is koszonom a segitsegeket! :R

    [ Szerkesztve ]

    I7 5820K 4.3ghz + BQ Dark Rock 3 ,Asus Strix X99 ,Corsair Vengeance (4x4 GB) DDR4 2666 MHz,MSI GTX 1080Ti Gaming X, Samsung 850EVO 250GB SSD+WD Black 1TB HDD ,Corsair RM650i 80+Gold, Phanteks Enthoo Pro M+ 4db Aerocool D.S. 14cm

Új hozzászólás Aktív témák