Új hozzászólás Aktív témák

  • Viktor0610

    MODERÁTOR

    Friss sztori.

    Bejön a srác, hálózatfüggetlen telefont venni. (Valószínű előzmény, egy másik boltban már befürdött a problémájával, később kiderül, miért.)
    Kollegina mutat neki egy független készüléket, kipróbálja a vodás kártyájával, nem fogadja el. Mondja, biztos azért van, mert nem független a telefon. Kollegina kipróbálja neki egy pannonos és egy t-mobile-os kártyával, a készülék -természetesen- hibátlan. Erre ő, de ez így nem oké, mert az ő vodás kártyáját nem vette be. Ekkor léptem a képbe én, mint Vodafone-kártya tulaj. Az én kártyámmal -természetesen- ment a készülék. A srácot még mindig nem győzte meg a dolog, holott már mindhárom szolgáltató (köztük a Vodafone) kártyáját kipróbáltuk.
    Hiába mondtuk neki, h. -valószínű- a kártyája hibás, azt pedig a szolgáltató díjmentesen cseréli, csak nem győztük meg. Ekkor már kollegina félrehúzódott, nem bírta a kiképzést.
    Végül kolléga elhajtotta. ;]

    Xiaomi 13T - Eladó Xiaomi 11T 8/128 GB telefon: https://hardverapro.hu/apro/elado_xiaomi_11t_8_128_gb_telefon/friss.html --- olcsóbb lett!!!

Új hozzászólás Aktív témák