Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz azbest #14093 üzenetére

    "pl. minden nap mást akar"

    Ne már. Adott egy szöveg. Copy/paste. Rendelkezésre álló api-kkal mekkora munka egy olyan program összehozása, hogy egy bemásolt szöveget megjelenítsen a képernyőn?

    Azt implementálni bele, hogy a szöveges tartalmat gombnyomásra a netes jogtárból ellenőrizze, hogy friss-e (egyetlen egy jogszabálynál) megírni kb szintén van vagy 10 perc.

    Ha sokat mondok, ezt fél nap alatt össze lehet hozni normális minőségben. 5 milkóért. Akkor rajtam kívül senkinek nem tűnik úgy, hogy megint egy "mérjük fel a bkv-nál a nyomtatók állapotát 10 millióért" típusú megbízásról van szó?

    Szakmaiságát tekintve ez a munka kb egy 15 éves kamasz hobbiprogramozó számára se jelentene még minimális mértékű kihívást se. De az adónkból valaki megcsinálja 5 millióért. Én miért nem kapok egy 5 milliós megbízást? Mittudomén, pl feltölteném egy tárhelyre az alkotmányt, pardon, alaptörvényt. Meg tennék hozzá mondjuk 3 db gif-et (no flash :D) hogy lapozni lehessen meg az elejére ugrani. De mivel ez így multiplatform lenne, inkább 10 milliót kérek érte. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák