Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz pmheros #25280 üzenetére

    "Emlékszel arra az esetre, amikor itt Szegeden a buszsofőr lebaszta a buszról a diákot mert hányt a buszon ? Mindenki részegnek látta, pedig csak a kémia órán szipákolt egy kis vegyi anyagot."
    Nem emlékszem, de egyébként az utazási feltételekben benne is van hogy kik az utazásból kizárhatók, ha rókázik, akkor is kizárható, ha mondjuk attól csinálja hogy beteg.

    "Vagy a saját esetem, amikor lebasztam egy srácot a viselkedéséért, egy csomó ember előtt. Utána gyorsan kiderült, hogy fogyatékos, és azonnal én lettem a "szar-szemét". Tehát van úgy, hogy a dolgok nem azok aminek látszanak."
    Kellemetlen lehetett.

    Csak egy baj van. Amiket te leírtál, azok a tipikusan 10000-ből 1 eset kategóriába esnek.
    Nekem van erre egy "tesztem". Az a lényege, hogy "mi valószínűbb?".

    Például. Mi valószínűbb? Az, hogy az autó vezetője, egy humán külsejű földönkívüli, aki embernek látszik, meg akarja ismerni az Árkád világát, de a földi járművekkel még nem boldogul, vagy egy másokkal nem törődő ember, aki leszarja hogy mellette tudnak-e parkolni.
    Vagy. Mi a valószínűbb? Egy kezdő jogosítványos plázacica végzettségű kolléganő friss jogsival elkapja apu kocsiját, és NEGYVENSZER próbálkozik, hogy be tudjon parkolni (türelmes, kitartó, precizitásra törekvő, állhatatos személy, hiszen jól tudjuk hogy ez mind jellemzi a fiatalokat, különösen a plázacica végzettségű fiatal lányokat), vagy tojt rá hogy hogy sikerül és más tud-e parkolni, nullaegészötödik próbálkozásra így sikerült neki, így hagyta?

    Szóval viccesen-demagóg, amikor a kivételes eset kivételeivel példálózunk, hogy mentsünk valakit, aki ordítóan balfék / bunkó / nemtörődöm volt.

Új hozzászólás Aktív témák