Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz Polemius #25294 üzenetére

    "soha ne vegyél francia kocsit"

    Hejj de bírom az ilyen okos embereket! Ez olyan tátika bonyolultságú gondolkodásra vall.
    Általában úgy szokták, hogy francia/olasz autót ne vegyél, mert az mind ipari szemét. Nálunk a családban a negyedik renault-t használjuk, nyilván azért vettük sorba azt mert szeretünk szívni :U
    Nekem volt szerencsém (tapasztalat, tehát nem neten olvasott mantra) út szélén otthagyó opelhez és suzukihoz (mindkettő szervizelt céges kocsi volt) pedig ezeket általában megbízhatónak tartják. Ellenben egyik renaul-nk se hagyott ott, bár fateromét egyszer be kellett húzni mert lemerült az akksi. Akkor most azt kéne hirdetnem hogy "ne vegyél opelt és suzukit mert megbízhatatlanok. Gondolom sok francia autód volt már.

    Egyik opeles barátom, ha már itt tartunk, időnként kérdezi hogy mennyit kellett költenem a renault-ra mint szervizköltség. Amíg nem volt meg a kötelező szerviz addig mondtam neki, hogy semmit. Egyszer égőt kellett cserélni mert kiégett. Ő azért 3-4 hónapban legalább egyszer csináltat valamit (kuplung, fék, elektromos hibák voltak tavaly). Pár dolgot meg sem csináltat, "úgyse kell" és csak egy dologgal több ami elromolhat. Mikor kocsit vettem jött a tanács hogy franciát ne (persze sose volt neki). Újabban hallgat inkább amikor a téma szóba kerül.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák