Új hozzászólás Aktív témák

  • -Tsaba-

    tag

    válasz ShadowX #65868 üzenetére

    Mi egy éve vettünk szárítógépet, használtat 3 hónap garanciával, 30e-ért wirlpool-t (rókusi krt. használt gépesnél, amit azóta a garancia lejárta után pár héttel is még garanciában megcsináltak egy apró hiba miatt), olyat amit nem kell lefolyóra kötni (van neki külön víztartálya, csak azt kell üríteni szárítás végén), úgyhogy csak áram kell neki. Azon kívül hogy hangos (még a fürdőszoba ajtót rácsukva is a földszinten, az emeltről), meg néha elfelejtjük átrakni/beindítani mosás után a cuccokat. A villanyszámlán minimálisan látszik csak, de amilyen gyorsan "kész" lesznek a ruhák az valami félelmetes. Az illatuk is sokkal frissebbnek hat (jobban érezni az öblítőt), és nem kell külön még teregetni, meg napokig várni (télen) a száradásra. Plusz ugye van hogy 2 kosár szennyes is összegyűlik (főleg a gyerek miatt), cirka 3-4 óra alatt szekrényszáraz a ruha (amíg a 1-es adag szárad, a 2-es mosódik).
    Éppen minap kezdtem el gondolkodni (pont amiatt hogy néha elfelejtjük átrani a ruhákat), hogy olyan kellene ami mosó/szárító egyben. De ismerős lebeszélt, talán az is logikus még hogy nem romolhatnak el egyszerre.
    Szerintem amire figyelni kell, hogy aminél egyben van ott a súlyok mások a szárításra és a mosásra. Plusz nem mindegy, hogy kell-e lefolyó. Max ha most vennék még a zaj-t nézném meg az adatlapján, de nagyon jó döntés volt...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák