Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz FoxxiMaxxi #140444 üzenetére

    Srácok, nem akarok offolni, mindenki, aki többet akar tudni, átmegy a directone topicba, és a kérdéseire megfelelő választ kap, én csak telekomos netes lévén csodálkozom, hogy mennyit szívtok a telekomos tévével...

    Boxoslaca: egyrészt semmi baja a sportközvetítéseknél a sávszélnek, nem néztem ugyan, mennyi, de elég kritikus szemmel nézem a képet, az elmúlt egy évben egyszer volt gond, mikor 2 hete valamelyik csapat bajnokságot nyert, és a felálló csapat ünnepelt, miközben közéjük lőttek egy szatyor kis konfettiszerű vackot, na akkor nem sikerült visszaadni a tökéletes képet, kockás lett, de ezen kívül valójába évek óta hibátlan.

    A kép arra szolgál, hogy érthető legyen, miről beszélek, amíg sokaknak itt nem hogy egy belső vinyóra nem lehet felvenni, de még maga a felvétel se működik, addig én a gépemre streamelem a tévét élőben amikor akarom. Nem mindenki olvassa el, hogy leírtam szóról szóra ugyanezt.

    Na, upc/ directone hittérítés részemről befejezve, csak annyit említettem, aki túl nagy szívásnak érzi a telekomos tévét, az vizsgálja meg ezt az opciót is, ráadásul azon felül, hogy online 5 eszköz mehet (húgomék angliából használják, samsung tv-re is van hivatalos app) , kapsz egy kártyát, amit akár tévébe, saját beltéribe dugsz, akár saját beltéribe teszel, menni fog, és ugye 3 eszközt is tudsz behúzni egy előfizu alá, amit a haverral- sógorral el tudsz osztani, tehát a havidíj is feleződik- harmadolódik.

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák