Új hozzászólás Aktív témák

  • sutszi

    veterán

    Helló!

    Piliscsabára költözünk és úgy néz ki a Telekom is szóba kerül mint szolgáltató... De adódik néhány kérdés és gondoltam bekérdezek hogy a lehető legtöbb infóval felvértezve szaladjak neki ennek a mutatványnak. :)

    Az online cím adatbázisuk gatya. Sem cím sem helyrajzi szám alapján nincs benne az épület. Igaz nem régi 2018-as... :DDD De azt gondolná az ember, hogy ez ennyi idő alatt csak bekerül valami... Az utca másik oldalán lévő épületre keresve 1000/25-ös a legnagyobb csomag...
    Annyit tudunk, hogy tulaj korábban Vodafone KOAX-ot fizetett elő. De őket is megnézve náluk csak 500/22 a max. (És egyébként online próbálkozva ott sincs bent a cím.)

    1.Szóval az első kérdésem, hogy van-e itt esetleg környékbeli aki tud infóval szolgálni, hogy mennyire stabil a szolgáltatás?
    -
    2. Volt olyan aki hasonló cím problémát lebirkózott már velük?
    -
    3. Csak és kizárólag internet szolgáltatás szeretnék és fontos lenne, hogy a modem bridge módban menjen, mert a router szerepre dedikált eszközöm van. Tudják ezt gond nélkül a Telekom modemek?

    Előre is köszi
    :R

    [ Szerkesztve ]

    Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

Új hozzászólás Aktív témák