Új hozzászólás Aktív témák

  • delig

    tag

    Sziasztok!
    Pár hete érdeklődtem tőletek speciális kedvezmény lehetőségéről. Nos, azóta vettem a bátorságom, és írtam nekik levelet, ahogy egyikőtök tanácsolta (igaz nem sok sikert vázolt fel). Nos, tegnap kaptam egy levelet, miszerint elbírálták a kérelmem, és pozitív eredményt határoztak meg, azaz megadják a Magenta1-re a speciális kedvezményt (egész pontosan speciális 1-et, bármit is jelentsen).
    Este felhívtam az ügyfélszolgálatot, kifogtam egy korrekt és kedves férfit, aki be is állította.
    Rákérdezett továbbá, szeretnénk-e minicsomagot (gondolom ha már kedvezményt kaptunk), én pedig mondtam, hogy igen, szemeztünk az HBO-val. Kapásból ajánlotta az arany kedvezményt, így még azt sem kellett külön mondani. 30-40 perc múlva pedig be is állították.
    Én igazság szerint ismét pozitívan csalódtam a cégben, szerintem mindenki jól járt. Mi a régi áron több szolgáltatást kapunk.
    Szóval akinél van konkurencia, de nincs emiatt kedvezménye, annak lehet egy próbát megér, persze érvekkel, akár screenshotokkal alátámasztani igényét. Sose tudni.
    És elvileg ebben az a jó, hogy költözéskor sem vész el a kedvezmény, ha már megadták, nem veszik el, akkor sem, ha nincs konkurencia.

Új hozzászólás Aktív témák