Új hozzászólás Aktív témák

  • BigBear

    senior tag

    Üdvözlet mindenkinek.

    Nemrég (pár hete) megrendeltem és megkaptam a T-SAT antennát / beltérit stb. , de sajna lakásátalakítás miatt csak most tudtam igazán kipróbálni a rendszert. Eddig is működött ugyan, de csak egy régi TV-re volt rádugva SCART kábellel.
    Most azonban végre össze tudtam állítani a rendszert a saját LG 32LB75 -ös tévémmel. A készülékeket HDMI kábellel kötöttem össze, és... jött a csalódás. Nem is a képpel lenne baj, de sajnos a hang egész egyszerűen torz. Nem túl nagy mértékben, de egészen halkan hallgatva észrevehető, hogy torzak, recsegnek a hangok. Felhangosítva ez kevésbé tűnik fel, bár csendesebb jeleneteknél ott is észrevehető, hogy sistereg valami a háttérben. :(
    A beltéri egy ADB5800S. Kipróbáltam másik HDMI kábellel is, de azzal se jó. A TV elvileg jó, eddig számítógépet és HDMI-s DVD lejátszót kötöttem rá, s nem volt soha problémám.

    Olyan apró gondok is vannak a beltérivel, hogy néha mintha lefagyna, de ki-, majd bekapcsolás után oké, illetve gyors csatornaváltogatáskor is néha nem jeleníti meg a csatornákat, de odébb majd visszanyomva oké. Mindegy, ezek apróságok, de a hang az zavaró.

    Őszintén szólva még YPbPr és külön audio kábellel még nem próbáltam, majd este megvizslatom azt is. Illetve megnézem az optikai kimenetet is, de ezektől függetlenül bosszantó, ha a HDMI kimenet nem jó. :(

    Éppen itt már olvastam erre panaszt, hát sajnos nálam se oké a dolog.
    Kíváncsi lennék, mi okozhatja, mi a rossz. Bosszantó.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák