Új hozzászólás Aktív témák

  • Tanisz

    senior tag

    válasz Soulfly842 #94058 üzenetére

    Köszi,

    Így már érthető. Pilisjászfaluról van szó amúgy. Most olvastam ,hogy Piliscsabára már az 500-as net is elérhető lesz hamarosan, igaz minálunk max a 100-as net csak, de az is jobb áron van, mint a Kalásznetnél, na meg az IPTV is jobb és olcsóbb mint a Kalásznetes kábeltv csomag, ezért is szeretnék váltani. Főként, hogy a mobilszolgáltatásunk is Telekomos így még extra kedvezeményt is kapnánk, de ha ez nem lenne akkor is olcsóbb volna.

    A netes felületen simán rendelhető szinte mindenhová a Telekomos kábeles szolgáltatás a településen, ahova a Kalásznet is elérhető volt, de van 1-2 cím, pl mint az enyém is, ahol ez nem lehetséges, de ugye ahogy írtam nem létező címekre is lehet rendelni a netes felületen.

    Be fogok menni a helyi ügyintézőhöz és kérem a címrendezést. Csak azt nem értem, hogy ezt a telefonos ügyfélszolgálaton miért nem mondták, mikor Ők is látták (hisz mondta), hogy az összes szomszédomnak elérhető a szolgáltatásuk :)

    Más:
    Amúgy a röhej az, hogy a UPC is elérhető 1 éve a településen, de az nem mindenhol, pl a mi utcánkban egyáltalán nem. Érdeklődésemre azt mondták, hogy egyenlőre nem tervezik a hálózat fejlesztését (kb 40-50 méterről lenne szó kb).

    Már azon röhögök, hogy szívesen váltanék, és elvileg lenne is kire, de mégsem megy egyszerűen, vagy sehogy sem :D

    [ Szerkesztve ]

    http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "

Új hozzászólás Aktív témák