Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz HIJ #19139 üzenetére

    Szia ! Nálunk nincs T szolgáltatás a nővéremnél az van.
    Sokat szívnak vele sokszor van gond kaptak valami új androidos beltérit azóta a házimozira össze vissza jön a hang ,5.1 hol van hol nincs HBO HD nál, a képminősége meg nálam kb lemászik a TV ről mondjuk a közszolgálatin és jön az 5.1 HBO-n frankón. Most már ezt megoldották náluk amúgy jó a hangdea régi házimozimat kapták meg és sokszor szívtak vele.
    Az internetet 2 napig napig nem javították meg nekik, utána jött egy szerelő hogy na mivan, majd még két napig intézte hogy azt a sebességet állítsák neki vissza amit kért eredetileg.

    Tarrnál nálam még nem volt különösebb gond, egyszer az internet nagyon belassult szombati napon. Betelefonáltam a z ügyfélszolgálatnak , azt mondták rámérnek, de náluk jónak tűnik a routerig, lehet hogy kell egy szerelő mert de szerintük hétfőn jön csak ki.Letettük a telefont majd rá egy órára kopogtak aztán ott állt az emberke, köpni nyelni nem tudtam. Valamit bűvölt a routerrel ,3 perc volt ,majd vissza állt minden eredeti sebeségre. Megkínáltam egy kávéval aláírtam egy papírt aztán ment is.Még letekert egy kis kábelt ( 15 méter) mert közben megemlítettem hogy akarok a konyhába is egy TV-t,de rövid lett amit eredetileg ott hagytak.
    Hozzateszem,en allitottam el a routert,mint utolag ranottem.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák