Új hozzászólás Aktív témák

  • BT86

    tag

    Ha már server leállás van fárasztanálak Titeket pár noob kérdéssel, amikre olvastam pro és kontrát is, ezért nen teljesen tiszta, hogy is kéne csinálni :DDD
    1. Hyenas chestek (most ez aktuális, gondolom a többi kulcsos chestre is ugyanaz a válasz) nyitásával érdemes várni? Level 10-en vagyok.
    2. CP-ket, alagutakat, kaja/víz/alkatrész-eket érdemes minden nap lootolni, donate-elni? Azt olvastam, hogy a "nagy" ládát a CP-ken (biztos van szebb neve is, de nem jut eszembe :D ) inkább később érdemes nyitni, meg a donate is később válik fontossá. De a donate esetén ez nem volt teljesen tiszta, hogy mit jelent. A Black Tusk érkezése után?
    Csak ha megnyílik még néhány terület, akkor ez már eléggé időigényes lesz, nem tudom ér-e annyit...
    3. Nem használt fegyverekkel, gearekkel mit érdemes csinálni? Bontani addig míg tele leszek az alkatrészeikkel, utána a többit eladni (kivéve mindenből párat, ha projecthez kellene)? Vannak olyan alkatrészek amiket csak bizonyos szintű vagy típusú cucc bontásából lehet szerezni?
    4. Alagutak csak a felfedezésük után jelennek meg a térképen?
    5. Xboxon másnak is bugos a térkép? Nem mutat minden ikont, csak csak mindig miután átlépek másik lapra és vissza a térképre.

Új hozzászólás Aktív témák