Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz NoOne1976 #22022 üzenetére

    Nehany gondolat..
    A rainbow (roman import) cuccokkal nem fognat mit kezdeni, nem is kell.. az mar tul OP lenne ha adott brandre csak adott szin rollolhatna.. ennyi rng kell..

    Loot quality - szerintem a jatekba olt ido nincs rendesen rewardolva.. oke ott vol a watch de 1000 felett kb kimaxoltad es onnantol nincs kulonbseg az 1200 es a 2400 SHD kozotti playerek kozott (csak a rutin meg a skill azt most tegyuk felre..) - szoval kene egy rendszer ami valahol motivalja a playereket hogy toljak. Pl minden 100. SHD szint adhatna egy lehetoseget hogy egy adott meglevo itemeden 1 sort ujra rollolj fuggetlenul attol hogy azon mi volt eddig forgatva.. igy lehetne jol geart maxolni, es meg a felig jo itemeket is lehetne hasznalni, mondjuk esne egy fegyo amin a felso ket sor maxos a harmadik meg a talent szar. Ma ezt eldobod.. az uj rendszerben meg elteszed mert tudod hogy 200 szint mulva ez lesz a best in slotod.. :) csak otlet..

    Raid only / DZ only cuccok - en nem allitom hogy az a jo ha mindenhol eshet minden tehat ne legyen general loot pool. de az se jo hogy adott item csak es kizarolag egyfelekeppen lootolhato.. van akinek az eletben nem jon ossze a 8 fos csapat.. vagy leteszik dz-ben minden extractnal es sose hozza ki.. szoval kene olyan kontent, ami nehez, de maskepp is engedne hozzajutni ezekhez az exo itemekhez pl.. es ezt is lehetne szinthez kotni.. hogy mondjuk 1000 alatt nem eshet.. mert az is vicc hogy inspectelek egyet safehouseban es 100-200 shd-s emberek olyan cucc van amit meg kepen se lattam..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák