Új hozzászólás Aktív témák

  • Elims

    veterán

    válasz Roland861010 #23992 üzenetére

    Igen,heroic-on.Arnikusz szettben kicsit hamarabb halnak,de nagyon kell figyelni,mert hamar lemegy -az egyébként nem kevés- pajzs.
    Mondjuk nekem még nem teljes a szett,nincs meg a budger tuff-perfekt unbreakable mellény+most kezdtem el a lángszórós specialitást.Ha még meglesz az a kettő is..igazi kaszálás lesz.

    Tegnap olyan játékosokkal kerültem össze a 3 manhunt-os küldetésben heroic-on,akik bizony simán lenyomtak a küldetés végi összesítőben.Többet öltek/többet sebeztek pedig együtt kezdtünk a küldetést és alig voltam fedezékben,mindig beleálltam a harcba.
    Nem tudom milyen szettben voltak,de a heroic nehézséghez képest úgy mentünk négyen,mintha normal-on lett volna.Ajtókon sehol nem jött ki az ellenség,ahogy kiért a lábujjuk,csuklottak össze.
    Nem gondoltam volna,hogy annyira lenyomnak a végén számokban.Nem csináltam screenshot-ot a szettjükről. :-/ Igaz,1700-2900 szintűek voltak,bár eddig ez sem volt akadály a szettemnek..

    M and Ms: Én tudom,hogy mit írsz.Én is így szerettem volna játszani a division-öket.
    Viszont ha rám hallgatsz és eléred a max. szintet,utána te is elkezdesz úgy darálni ahogy mki más (ill. nagyon sokan).
    Ezeket a division-öket tényleg inkább a coop-ra találták ki (mondjuk a 2.részt már könnyebb egyedül játszani,mint az elsőt).
    Nem kell találnod állandó társakat,ha változó időben szoktál játszani.Csinálsz egy matchmake-et az adott játékodon és aki megy azokkal mész.
    Könnyebb is többen (általában)+többet is ad xp-ben.
    Ha meg találnál fix társakat tárgyakat is tudnátok cserélni.
    De természetesen te tudod,úgy játszod ahogy szeretnéd,Arnikusz nem azért írta amit,hogy neked rossz legyen. ;-)

Új hozzászólás Aktív témák