Új hozzászólás Aktív témák

  • pottyoske197

    tag

    válasz Anonymus23 #2949 üzenetére

    Hat egyetertek. Elorendeltem az Ultimate-t en is , amugy AC far cry es egyeb szeriak is majd mind megvannak, legujabb kivetel meg mert nem ertem el meg jatekban addig, de ezt Beta elott par hettel fullba
    Sok ora is megeri, na meg barki barmit irhat azert NE mas velemenye alapjan dontsunk mar. Legyetek annyira onalloak hogy velemenyt irjatok a jatekrol es NE javaslatot. ugy jon ki hogy a Te objektiv-szubjektiv velemenyed masra akarod eroltetni. Ez nem politikai valasztas hogy meggyozz valakit vagy ne.
    Sokan leirtak a FC3 utan a FC 4 et es megis siman 2 szer vegigmentem mindketton. meg a tobbi hasonlo
    Akinek tetszik megveszi akinek kevesbe az kesobb olcson aki nem erdekli vagy kidolt idegileg DZ miatt az hanyagolja. de barmit irkaltok is ide es mashoiva az AZ EGYENI velemenyetek es ahany ember a foldon annyifele fizikailag es gondolkodasban hat meg erzelemben.
    Es mindezen velemenyek miatt ne szivassatok egymast . Tok folosleges. (nem rad ertem anonymus :)))

    Szep jatek jo jatek hosszu jatek es Meno meg ultra meg minden lett volna 3-4 evvel ezelott. Div 1 hianyaba es par evel ezelott UBERELTetek volna az tuti, mindenki futott volna erte (aki megteheti anyagilag)es perkalta volna ki a 100 eurot is. de most mar elobbre vagyunk. es mar lattatok a Div1, Wildlands FC, es mas cegek uber jatekait, mindent osszegezve semmit nem dongol a foldbe de alternativat ajanl nemi ujdonsaggal hogy eltolts a szabad idodet amit nem biciklizesssel vagy focival vagy csajozassal/pasizassal (ezt nem ajanlom hazaspasasok es holgyeknek) gyerekekkel, kirandulassal, mobilozasal...is eltolthetnel. es ezert megkerik az arat, kinek sok kinek nem ez is szubjektiv. Kulon egyenek es anyagi helyzetuek vagyunk, dontse el mindenki maga es ne mast szidjon erte

    Koszontem hogy hozzzasolhattam. (U.I. en azert megvettem, az elsot csak hat honapra megjelenes utan ezt elotte 2 vel kb ennyi)

    [ Szerkesztve ]

    pottyoske

Új hozzászólás Aktív témák