Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz st3v3np3t3r #30441 üzenetére

    Sokkal egyszerűbb a raid, itt most egyetértek sony-val, 6 régi ember, akik valószínüleg már több 100x megcsinálták a raidet, simán lehozzák az egész DH-t, még ha gearje sincs a plusz delikvensnek. Főleg ha az a 6 ember min-maxolt kifullozott exp buildekben nyomja, akkor simán többet hoznak dmg-ben mint a 2 "nehezítés". Az DH-nál meg egyszerű a mechnikát elmondani nekik, mert kb mindenhol ide állj és erre lőj, a többit megcsináljuk helyetted.
    Van egy pár hely ahova spec build kell, de az összesen 2, de ha nincs, akkor a végén elég egy drónkiller, hogy ízi legyen. De itt megint csak az öregekről van szó. Szal ha lila szettben jön is az új ember, akkor is meg lehet csinálni.

    Az IH-hoz kell egy normális DPS, és többet kell magyarázni, de akkor is lehozható az is.

    A DZ-ben egyrészt rohadt alacsony a droprate, másrészt ki is kell menteni, ami nem biztos, hogy sikerül, adott DZ válogatja.

    Az igazi probléma, hogy sokan nem hajlandóak annyit sem belefeccölni, hogy társaságot keressenek, és ha esetleg azt kérik tőlük, egy normális DPS buildet összerakni, amiben legtöbbször segítenek is, és kb 1-2 óra alatt ki lehet szedni akár CD, akár Summitból 3+1 fővel.

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák