Új hozzászólás Aktív témák

  • Helsing

    aktív tag

    válasz Televan74 #1122 üzenetére

    Nem tudok túl jól angolul de még én is észrevettem hogy sok hiba van a fordításban. Főleg hogy sok közülük nyelvtani hiba. Az első két rész sokkal igényesebb volt e téren.

    A játék nagyon tetszik, de vannak benne bosszantó dolgok. Például hogy az AI nagyon buta. Az ellenfelek gyakran megállnak egy láthatatlan vonalnál és nem jönnek tovább így nagyon könnyű őket messziről elintézni.
    És nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de én egy csomószor elakadok apróbb tereptárgyakban. Pl egy térdig érő lécdarabban vagy kőben.
    Találkoztam már pár buggal, de semmi vészessel. 26 óra alatt csak egyszer fagyott ki egy párbeszéd közben.
    A grafika kielégítő, de lehetne jobb is. A növények elég rondák és furán mozognak. A szél is mindig fúj. Még a házakban is (legalábbis biztos hogy volt több alkalom is amikor benn is fújt a szél) ami elég furán néz ki.

    A küldetések nagyon jók. Változatosak, hangulatosak. Az egész világ él és mozog. Bár az esőt kicsit túlzásba vitték. Kétnaponta esik. Persze lehet hogy ez az adott terület jellegzetessége. Az állatokból is túl sok van. Néha százával rohangálnak a nyulak és az őzek.
    Azt azért sajnálom hogy hiába a nagy terület és a rengeteg küldetés mégis korlátozva van némileg a haladási irány. Ha letérsz a készítők által kijelölt ösvényről akkor hamar fűbe harapsz. Fejlődni csak a főküldetések teljesítésével lehet mert a mellékküldetések alig adnak xp-t a szörnyek legyilkolása meg szinte semmit sem ad.

    A fejlesztők, kiadó hozzáállása jó. Nem raktak DRM-et a játékra. Amúgy is értelmetlen mivel még aznap feltörik általában a védelmeket. Kivéve ha valami Diablo 3 féle megoldást alkalmaznak de ahhoz nem hiszem hogy lett volna kapacitásuk. Örülök hogy inkább fontosabb dolgokra fordították az idejüket.

    A hajózáson is lehetne mit finomítani mert éppen hogy csak neki koccantam egy sziklának és leszakadt a fél orra.

    Szerintetek lehet majd resetelni az elköltött pontokat? Mert én jelenleg még nem nagyon tudom mire is szeretném rakni őket. Párat elköltöttem már. Pl a Yrden jelet erősítettem és szerintem nagyon hatásos. Ha lerakom alternatív módban akkor csapkodnak belőle az energiakisülések és 150 körül sebeznek.
    A nyílpuska is jó csak drága hozzá a nyílvessző, az alap amiből végtelen van meg nagyon keveset sebez.

    Egyébként ti honnan szereztétek be a játékot? Én először előrendeltem boltban de aztán lemondtam.

Új hozzászólás Aktív témák