Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Anubris #3061 üzenetére

    Olajom volt + számum, meg közben megettem a kenyerem javát, és megittam a vizem jó részét. Azért kár, hogy ha már annyira igyekeztek mindenre figyelni, nem tudok vizet tölteni az üvegekbe sehonnan.
    Az irreális nehézségeket rühellem ,vagy inkább azokat a programozókat, akik erre verik. :(( Épp elég volt lenyomnom már a fogadóban is a verekedőket.
    A parton a csatatér felé találtam 3 vízparti vmit, simán kinyírtak, hiába tüzeltem rájuk v. csaptam le őket, pedig csak lvl4-ek. Én még lvl 2-n járom rettegve a vidéket, mint a nyuszi. 2 maxra fejlesztett és végigjátszott előző rész után, na, ez a legnagyobb gáz. A 2. részben még úgy-ahogy elviselhető volt az elsőben szerzett max. cuccok butulása pl., bár már akkor sem tetszett.
    A romon az ormon ( :) ) meg elsőre a hülye Geralt elő sem vette a kardját, hiába nyomkodtam, persze, hogy levágták/nyilazták a dezertőrök, bár az utolsó előtt még karddal is el kellett szaladnom 1x életerőt tölteni. Ill. 2x, mert elsőre a hülye leesett az orom pereméről. :( (+1x elátkoztam az összes szar konzolt a kontrollereikkel együtt, meg akik erre lőtték be az irányítást.)

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák