Új hozzászólás Aktív témák

  • vargalex

    Topikgazda

    Üdv mindenkinek!

    juhosg OpenWrt fejlesztővel közösen (illetve egy ismeretlen személy is besegített) a LuCI fordítását jelenleg 43%-osra megcsináltuk. Nyilván vannak benne hibák, de a százalékos készültség nem olyan rossz, tekintve, hogy a build-emben érintett részek a következő készültségűek:

    modul készültség
    ------------------
    base 96%
    ddns 100%
    firewall 71%
    hd_idle 100%
    p910nd 100%
    qos 100%
    samba 100%
    upnp 100%
    ushare 100%
    wol 100%

    Ezeken felül a saját oldalak (transmission, miniDLNA, vsftpd, Run Command) még nem kerültek lefordításra. Azt gondolom, hogy ez már egy használható állapot, így készítettem belőle egy telepíthető csomagot. Az URL-t a LuCI System->Software oldalán található Download and install package mezőbe bemásolva az OK gombra kattintva a magyar nyelv.
    Természetesen a telepítés megtehető ssh-n is:

    opkg install http://vargalex.uw.hu/luci-i18n-hungarian_vargalex_ar71xx.ipk

    Gábor jóvoltából a fordítások bekerültek az SVN-be is, így a későbbiekben egy default OpenWrt esetén is elérhetőek lesznek.

    A csomag biztosan telepíthető az általam build-elt 1.02.1-es, illetve 1.1-es verzióra is (korábbiakat nem ellenőriztem, de elvileg azokon is jó).

    A fordítással kapcsolatosan (is) várok minden visszajelzést, legyen az fordítási hiányosság, vagy hiba (mindkettő van benne).

    [ Szerkesztve ]

    Alex

Új hozzászólás Aktív témák