Új hozzászólás Aktív témák

  • Tosee

    őstag

    Üdv!

    Nekem is ilyen routerem van (kis történet ezzel kapcsolatban)...
    Csütörtök (2010.08.19) este még neteztem vele, majd péntek reggelre már nem tudtam! Hiába próbálkoztam kapcsolódni a szolgáltató modemére, nem sikerült (elég sok beállítással próbálkoztam)! Hétfőn felhívtam őket, majd két három telefon után kijött a szerelő (nem voltam itthon sajnos), és megállapította, hogy rossz a router! Megkaptam az üzenetét, és gondoltam rendben, mivel garanciális így visszaviszem, és kicseréltetem! Ahogy néztem a számítógépem mac címét regisztráltatta be a központba (eddig a routeré volt)... Nem bírtam ,és gondoltam teszek egy próbát és megpróbálom újra beállítani a routert és ha nem sikerül, akkor viszem vissza! Hát a legnagyobb meglepetésemre elsőre sikerült beállítanom és csatlakoznom! És hozzátette, hogy még egyszer sem sikerült neki beállítani ilyen 3 antennás routert! (gondoltam magamba, akkor miért nem csavartál ki kettőt, hátha csak a látvány sokkolt) :)
    Véleményem szerint náluk lehetett valami probléma (esetleg babráltak a beregisztrált mac címemmel) mert érdekes módon 4 napig nem tudok kapcsolódni, 5. nap pedig elsőre!?Ráadásul a modem logjában is láttam a mac címre utaló bejegyzéseket! Szóval ha logikusan gondolkozom, akkor nem itt volt a hiba! Ha a routerrel lenne probléma akkor most sem csatlakozott volna! Már az is eszembe jutott, hogy egyszerűen nem akarta elismerni, hogy náluk volt a hiba! Összekötötte a pc-vel beregelte a mac címét és működött! Utána ismét kipróbálta a routerrel mac clone-ozás nélkül és nem működött gondolom itt bukott nála a mutatvány (és ráfogta a routerre)!
    Esetleg tapasztalt valaki olyat, hogy egyik nap jó másik nap nem? Érdekes lenne... várni kell vele pár napot és meggyógyul! :N

    A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!

Új hozzászólás Aktív témák