Új hozzászólás Aktív témák

  • Jamboo529

    senior tag

    Azt hiszem eltévedtem. Én úgy tudtam, ez a TP-link 1043ND router topikja. Ti meg írogattok mindenféle Tv műsor rögzítésről, rádió hallgatásról stb. :) Még mindig ugyanarról van szó? :D

    Nagyon le vagyok maradva, azt hiszem. Valaki mesélhetne, miket tud ez a kis kütyü.
    Csak egy linket vagy valami hasonlót.

    Mostanában tervezem, hogy megint felteszem rá valamelyik OpenWrt-t, csak még nem tudom melyiket. Javaslatokat várok ez ügyben is.
    A linux tudásom, ....hogy is mondjam.....erősen konvergál a nullához (ráadásul negatív irányból). És emellett nehezen is tanulok, mint az elefánt. :D

    Komolyra fordítva korábban már volt fent egyszer rajta openwrt, hogy a router vigye a torrentet, de nekem nem bírta a 25/5mbit-es netet kihasználni. Haldoklott a teljes hálózatom.
    Most azért tenném vissza, hogy legyen nyomtatószerver (Canon MP540), meg egy USB-s webcamerával (Logitech C270) megfigyelőállomás, és streameljen valami videót otthonról a netre.

    Érdekelne, mivel tudnám még megterhelni a kicsikét???

    Apropó, menne rá 3 usb kütyü (nyomtató, webcam, pendrive). Gondolom jó volna hozzá akkor már valami tápos usb elosztó. Kinek milyen van? Melyiket vegyem hozzá? Van valami kritérium, hogy mivel működik??

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák