Új hozzászólás Aktív témák

  • Tamy

    senior tag

    válasz vargalex #32355 üzenetére

    Igen, a 16kB mérethatár benne van a pakliban, mondjuk ezt akár meg is duplázhatnám, bár amikor eddig néztem mindig legalább 2-3 napra visszamenőleg láttam. Persze garancia nincs rá, mint ahogy arra sem, hogy a fájlba mentéstől a logolás újraindulásáig nem keletkezik újabb log, ami így elveszik. Jobban belegondolva az írás utáni várakozás lehet, hogy felesleges is, mert úgyis akkor lép tovább a következő műveletre, ha ezt már befejezte.

    A legtisztább megoldás a fájlba mentés lenne valóban, csak ezt azért vetettem el, mert nálam csak egy pendrive lóg az usb-n. Amire nekem kell bőven elég, viszont a gyakori írás hamar tönkretenné, csak a logok miatt meg nem akarok winyót dugni rá. Van egy gép, ami nonstop megy, azt fel tudnám csatolni a routerra, de kb. havonta egyszer azért újra van indítva, leginkább a frissítések miatt. Ilyenkor megszakadna a logolás, a fájl talán nem sérülne, de a router sem tudom mit szólna ehhez az állapothoz. Ezt a megoldást csak úgy tartom működőképesnek, hogy ha nem sikerül az írás, akkor bizonyos időközönként próbálkozzon újra, addig viszont mentse a ramba. Nyilván meg lehetne oldani, de én nem tudnám.

    Jobban belegondolva a napi egyszeri fájlba mentés ugyanaz, mint az alapértelmezett állapot, ha elfogy a hely, a régiek törlődnek.

    Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.

Új hozzászólás Aktív témák