Új hozzászólás Aktív témák

  • +Techno+

    tag

    Sziasztok!

    Van egy Cisco EPC3925-ös modemem és hozzá egy TP-Link WR1043ND v2 routerem. A problémám az lenne , hogy játék és böngészés közbe iszonyat laggol a net meg naponta többször is megszakad és nem tudom mi okozza ezt. Próbáltam kikapcsolni a tűzfalat a Ciscoba mert olvasgattam itt a fórumba a régebbi hozzászólásokat de az hogy kikapcsoltam nem segített, folyamatosan laggol a net és naponta megszakad vagy 12 szer. Beszéltem a szolgáltatóval kijöttek eddig vagy 4 szer és már mindent megnéztek stb de semmi sem segített(modem csere-bere stb...). Van valakinek ötlete mitől van ez ? komolyan mondom ez a mostani kábel netem rosszabb mint a néhai ADSL. Van valami beállítás esetleg ami ezt a problémát megoldja?

    Továbbá lenne még néhány kérdésem:
    1. Ez a TP-Link WR1043ND v2 router mekkora külső HDD-t bír el? Az volna a cél hogy Smart TV lássa a routere dugott külső HDD-t és tudjak filmet nézni a helyett hogy állandóan a külső HDD dugdosom a tv-re. (a tv egy Sony Bravia KDL-55W905A)
    2. Hogyan tudom azt megoldani hogy a router-re dugott külső HDD-ről tudok seedelni anélkül hogy a PC be van kapcsolva.(egyszóval torrenteket szeretnék leszedni a HDD-re.)

    A segítséget előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák